Jukka Mölsä

Olen 48-vuotias opettaja ja työsuojeluvaltuutettu Vantaalta. Ennen valintaani päätoimiseksi työsuojeluvaltuutetuksi toimin Sotungin koulussa historian opettajana ja vararehtorina.

Olen ollut vuodesta 2012 alkaen Vantaan kaupunginvaltuuston jäsen.

Olen asunut Vantaalla koko ikäni.  Ala-asteeni puoliväliin saakka asuin Hakunilassa, jonka jälkeen muutimme perheen kanssa Ruskeasantaan. Opiskellessani Helsingin yliopistossa filosofian maisteriksi, rahoitin opintoni työskentelemällä Tikkurilan väritehtaan varastolla ja postinkantajana Koivukylässä.

Vantaan monimuotoisuus ja asuinalueet ovat tulleet minulle tutuiksi asuessani muun muassa Hiekkaharjussa ja Koivukylässä. Kolmisen vuotta sitten palasin takaisin Ruskeasantaan, saadessani omakotitalorakennusprojektin loppuun.

Politiikka ja järjestöelämä on kulkenut mukanani elämässäni vahvasti yli 20 vuotta. Sosialidemokraattiset arvot olen omaksunut jo lapsuudessa ja oma poliittinen vaikuttaminen on alkanut aikoinaan Demarinuorista. Työelämään siirtyessäni ammattiyhdistysliike ja sitä myötä jäsenyys OAJ:ssä on tuntunut minulle heti omalta.

Vantaan kaupunginvaltuuston lisäksi olen tällä hetkellä ympäristölautakunnan varapuheenjohtaja. Olen ollut jo useamman vuoden Vantaan opettajien paikallisyhdistyksen puheenjohtaja ja luottamusmies. Tämän lisäksi työsuojeluvaltuutetun tehtävät ovat minulle tuttuja. Toimin työsuojeluvaltuutettuna ja olen ollut mukana selvittämässä monia kertoja mm. koulujen työskentely-ympäristöön ja sisä-ilmaan liittyviä asioita.

Vapaa-aikanani rentoudun mielelläni lukemisen ja ruuanlaiton parissa. Lisäksi viihdyn Hakunilan ja Tikkurilan uimahalleissa. Olen naimisissa ja minulla on 2-vuotias poika.